Valikko

Dreamdriver autokoulu
Liikenneyrittäjä

Tavaraliikenteen yrittäjäkoulutus

Tavaran kuljettaminen ammattimaisessa liikenteessä on luvanvaraista elinkeinotoimintaa, jonka harjoittaminen vaatii liikenneluvan. Koulutus järjestetään viikonloppuisin, joten siihen osallistuminen on mahdollista työn ohella.

Tavaraliikenteen yrittäjäkoulutuksen tavoitteena on, että koulutukseen osallistunut saa hyvät valmiudet ja tiedot alalletulodirektiivin määräämistä asioista. Koulutuksen hinta sisältää opetuksen, koulutusmateriaalin, lounaan sekä aamu- ja iltapäiväkahvin. Koulutuksen päätteeksi järjestetyn liikenneyrittäjätutkinnon hyväksyttävästi suorittanut voi hakea kotimaan sekä kansainväliseen tavaraliikenteeseen oikeuttavan yhteisöluvan.

Hinta ( sis alv 24% ):
1612 €

Hintaan lisätään seuraavat kulut:

Trafin koe- ja todistusmaksu.

Ilmoittaudu puh. 050 329 7990 tai arttu.herpio@epicgroup.fi

 


 

Traktoriliikenteen yrittäjäkoulutus

Tavaran kuljettaminen ammattimaisessa liikenteessä on luvanvaraista elinkeinotoimintaa, jonka harjoittaminen vaatii liikenneluvan. Olemme liittäneet liikennetraktorilla tapahtuvaan elinkeinon harjoittamiseen liittyvän yrittäjäkoulutuksen tavaraliikenteen yrittäjäkoulutuksen yhteyteen. Koulutus järjestetään viikonloppuisin, joten siihen osallistuminen on mahdollista työn ohella.

Traktoriliikenteen yrittäjäkoulutuksen tavoitteena on, että koulutukseen osallistunut saa hyvät valmiudet ja tiedot alalletulodirektiivin määräämistä asioista. Koulutuksen hinta sisältää opetuksen, koulutusmateriaalin, lounaan sekä aamu- ja iltapäiväkahvin. Koulutuksen päätteeksi järjestetyn liikenneyrittäjätutkinnon hyväksyttävästi suorittanut voi hakea kotimaan traktoriliikennelupaa.

Hinta ( sis alv 24% ):
744 €

Hintaan sisältyy materiaalit, lounaat ja kahvit.

Hintaan lisätään seuraavat kulut:

Trafin koe- ja todistusmaksu.

Ilmoittaudu puh. 050 329 7990 tai arttu.herpio@epicgroup.fi